WordPress 4.4 är lanserad

WordPress version 4.4, med namnet ”Clifford” för att hedra jazztrumpetaren Clifford Brown, är här.

Den här versionen är en lite speciell release för WordPress framtida utveckling då man i och med 4.4 har lagt grunden för den nya infrastrukturen med WordPress REST API.

Årets nya standardtema är också här! Twenty Sixteen, en klassisk bloggdesign i modern tappning.

 

Responsiva bilder

WordPress har nu ett smartare förhållningssätt till att visa lämpliga bildstorlekar oavsett enhet, vilket garanterar en perfekt passform varje gång. Du behöver inte göra något i ditt tema, det bara fungerar.

 

Bädda in ditt WordPress-innehåll

Nu kan du bädda in dina inlägg på andra webbplatser, även andra WordPress-webbplatser. Ange inläggsadressen i redigeraren och se en förhandsgranskning av inbäddningen direkt, komplett med titel, utdrag och utvald bild (om du angivit en). Vi inkluderar till och med din webbplatsikon, länkar för kommentarer och delningsmöjligheter.

 

Läs mer här ...

 

Läs mer på WordPress.org