wordpress

WordPress

Världens populäraste publiceringssystem (CMS). Med WordPress kan du skapa allt från enkla till komplexa hemsidor.

Läs mer ...

 
cubeseven-rwd

Responsive Webdesign

En vanlig hemsida anpassad för dator är oftast för stor i t.ex. en iPhone och man tvingas som besökare zooma in och ut hela tiden för att kunna läsa texten. Responsiv Webdesign skalar automatiskt ned hemsidan och anpassar den för den mindre skärmen.

Läs mer ...

 
WooCommerce

WooCommerce

Woocommerce är ett kraftfullt e-handelsplugin till WordPress som förvandlar din hemsida i WordPress till en fullfjädrad nätbutik.

Läs mer ...

 

Destinationsmarknadsföring

Digital destinationsmarknadsföring placerar ”destinationen” på Gogglekartan med både vägbeskrivning och hur du reser med kollektivtrafik till destinationen.

Digital destinationsmarknadsföring innebär också att det som händer på destinationen, just nu, publiceras i digitala kanaler i realtid, t ex butikers, caféers, restaurangers öppettider.

Läs mer ...

 

Events Manager

Events Manager är ett fullfjädrat Event & Bokningsplugin till WordPress som förvandlar din hemsida i WordPress till ett komplett bokningssystem.

Läs mer ...

 

Appar

Den vanliga ”appen” kommer försvinna till förmån för webbappar och hybridappen, och utveckling av webbplatser med responsiv webdesign och landningssidor, kommer öka markant.

Läs mer ...

 

Kampanjer med landningssidor

Landningssidan är en webbsida, speciellt byggd och anpassad efter din annons och kampanj. Webbsidan är anpassad för att visas i en mobil eller läsplatta och är inte din hemsidas ”vanliga” förstasida.

Landningssidan bör bara innehålla ett ”säljande” budskap. Målet med landningssidan är att skapa nya leads (kundkontakter) eller skapa direkta avslut i en köpprocess.

Läs mer ...

 

Quick Response Code

Med QR-koder knyter du samman den fysiska pappersreklamen med en digital upplevelse via landningssidor.

Läs mer ...